Nyss hemkommen!

ååh gud vad skönt det är att komma hem till sitt egna boende, sin säng, toa, dusch, lukt ja allt. ibland uppskattar man nog inte tillräckligt sitt eget!

Har varit hos min bror sen i fredags i stockholm för att fira att han fyllt år, men nu kommer jag inte göra det på ett bra tag, ingen nämd och inget glömt om varför=)

har inhandlat massa fina saker, och 4 nya fina kuddar till vår härliga soffa!

JUST nu ligger jag och är jätte nervös inför imorrn då jag ska på jobbintervju på hotell kramm i kramfors, det skulle verkligen vara jätte kul att få jobba där, jag hoppas verkligen dom väljer mig, men det lär ju säkert vara skit många andra som också ska komma, men jag hoppas i alla fall att det går bra och jag kan bara göra mitt bästa! men men alla ni som vill kan ju hålla tummarna för mig.

nu ska jag läsa på lite grann, och försöka skaffa mig ett jätte skälvförtroende tills imorrn och sen duscha och äta en grekisk sallad och sen bara mysa ner mig i min EGNA säng=)

Tjejer, vad är det för påhittat kön?

Jag börjar bli ganska less känner jag! Jag känner så här, så fort en tjej tycker att en annan tjej är bättre, snyggare, smartare, rikare, smalar, tjockare, har för fina kläder,fattigare eller vad som helst. Då ska man börja att snacka skit eller på nåt sätt trycka ner den människan. I stället för att känna att nån förtjänar att vara allt det där, eller att istället tänka fan jag ska också bli så där smal, eller så där smart eller vad det nu är!
image2

Nu är det snarare så att det första man gör är att trycka ner den personen och tala illa om den inför sina kompisar som sprider vidare att dom inte heller tycker om den personen!

Fråga er själv har inte ni nån som ni inte tycker om eller har nån konstig uppfattning om som ni egentligen inte ens vet varför ni inte tycker om? Jag vet själv att jag har förutfattade meningar om folk men jag försöker i alla fall bättra mig och det är det bästa man kan göra!

Att förändra sig själv först är det enda man kan göra!

Men till alla er tjejer och till mig själv kan vi inte börja hos oss själva!

och sluta tryck ner andra bara för att framstå bättre själv, det blir aldrig bra i slutändan.

Brunt fläsk finare än blekt!

Idag har det varit så härligt väder, man blir ju bara så glad så fort det är sol ute! ibland kan man ju fundera varför det måste vara vinter, det känns ju ändå som om mer än hälften av sveriges befolkning bara väntar på sommarn så fort det blir vinter! och alla ser bara så mycket gladare ut så fort det börjar bli vår, men aja, några gillar säkert vintern, men jag är verkligen inte nån av dom=)

Idag har jag varit och solat med min mami, jätte skönt, och på nått sätt känns det ju som om brun fläsk är finare än vitt, och det är det ju verkligen, dessutom känner man ju sig mycket finare själv när man är brun.

Nu har jag precis kommit hem från sporthotellet. jobbat middagspasset, jag och malin! Hmm, det gick så där! mat lagningen och allt gick bra, förrutom att spisen fick för sig att propparna skulle gå. är det nån som vet hur man byter en propp i en spis? JAG VET, JAG VET,nu i allafall, hade ingen aning att det ens fanns en propp till en spis.

Så tyvärr fick stackarn vänta lite på maten men det var ju inte meningen. men men nu är dom mätta och glada i alla fall=)

nu ligger jag i sängen och myser och kollar på postkod miljonären så man kan lära sig lite meningslöst fakta=)
sen blir det talang jakten, och sen ska man upp på sporthotellet igen och ta kvälls passet och servera lite kvälls fika, kanske inte den roligaste sysselsättningen på en fredag men det blir massa pengar att köpa för när jag åker till min bror i sthlm=) och det är aldrig fel.

Ne nu ska ja kolla klart på tv=)

tjo flöjt!

Min dag har varit fantastisk tråkig!

Idag har jag bara gjort massa tråkiga saker!

Jobbat på för middag som vanligt, åkte till sporthotellet direkt efter att jag slutat på tjädern för att få reda på alla tiden som jag ska jobba i helgen, har inte riktigt fattat än hur jag ska jobba, det vart mycket tider fram och tillbaka. men jag vet att jag ska vara på jobbet imorrn kl 2 i alla fall=) och då ska alla få äta min goda skinksås=)

Sen idag har jag tagit hand om det som sotaren stökat ner efter varit här, dock får jag inte tillbaka kryddskåpet som skulle ner för att han skulle komma åt, så tyvärr hinner jag inte göra fint innan micke kommer hem=( men middagen kommer förhoppningsvis stå på bordet i alla fall=) det blir han nog ganska glad över!

sen har jag åter igen ringt till kerstin som är löneansvarig på Dollarstore för att få ut mina papper men hon verkar inte vara så intresserad av det eftersom jag inte jobbar kvar och säger bara hela tiden att hon har mycket att göra! men men det visar väl sig om hon skickar dom snart så jag hinner få dom. annars ringer jag och tjatar igen, hon börjar nog dock bli ganska less på mig=) måste ju få tag i dom och skicka dom innan fredag nästa vecka annars kan jag ju inte ansöka till skolorna, och det vill vi ju inte.

Ne nu ska ja kila och försöka ta och få ihop tvätten och allt, tvätttid om 45 min ungefär!

tjo!


RSS 2.0