20 saker ni kanske inte vet om mig.

1. Är sjukt lik min mamma

2. Har ett hårstrå på armen som alltid växer dubbel så lång som alla andra
3. Tittar alltid på romantiska filmer och hoppas att tjejen ska vara jag
4. Om jag äter för mycket pasta utan att dricka känns det alltid som om jag får svårt att andas
5. Har fortfarande inte förstått att jag faktiskt bor i Leksand
6. Har ingen nagel på min högra lilltå
7. Tänker mig sällan för innan jag pratar
8. Jeff dunham är min nya idol
9. Har ett väldigt stort samvete
10. Gillar smycken på andra, men inte på mig själv
11. Innan jag är dör ska jag ha uppfunnit något och tagit patent på det.
12.Hatar färgen blå. 
13. När jag hickar så hickar jag HÖGT!
14. Jag fiser och rapar nog lika mycket
15. Snusen är mitt prio 1
16. Har en brun prick i mitt gröna öga
17. Bäddar nog rent i sängen alldeles för sällan
18. Har fortfarande svårt att fatta att folk inte förstår vad orden he och seckla betyder!
19. Är en ljusoman, vill gärna ha minst 10 lampor i varje rum
20. Har ett födelsemärke på handflatan.


bara för att...

"Bara för att man tror att man träffat mr Big betyder inte det att det måste bli nåt jävla marc jakobs bröllop för det"

Fartkameror!

Nu när jag kört fram och tillbaka till kramfors ett x antal ggr, så kan jag inte sluta att irritera mig på andra bilar och fartkameror! Man ligger efter nån bil, och när dom är alldeles brevid och nästan passerar fartkameran så får dom syn på den, och tvärnitar, Ungefär som om det skulle hjälpa? Så alla ni trafikanter utan hjärnor, fattar ni inte att kameran redan har fotat er och ni kan lika gärna gasa istället för att bromsa!.


Schampoo

Härromdagen skulle jag gå och handla lite smått och gott och schampoo, som hela det här kommer att handla om. Kom på att jag inte hade så det räckte till en till dusch, så gick jag snabbt fram till hyllan och skulle rycka flaskorna som jag alltid brukar ta, men nähä självklart var den sorten jag ville ha SLUT!! jahopp, då vare bara till och välja nåt annat. När jag hittat nån flaska som jag tyckte verkade bra, då började jag läsa på baksidan om hur man skulle använda det. Ungefär som om man skulle använda just det schampoot på nåt heeeeeelt annat sätt. Det värsta är att jag gjorde så på flera flaskor, och inte för ens jag stog i kön för att betala så kom jag på hur dumt det egentligen var!Vem behöver läsa bruksanvisningen till schampoo? Det är precis lika dumt som om man skulle beställa en annan sorts pizza än vad man brukar äta så skulle man börja fundera över hur man äter den.

...

God jul och gott nytt år till alla!


Jobbat i tre dagar!

Nu har jag varit hemma sen i fredags och jobbat tre dagar, och det har varit jätte kul att träffa alla och jobba lite! Känner nu att jag är gjord för att jobba inte för att plugga. Det är så skönt att få röra på sig istället för att sitta still och trycka in saker i huvet. Nu ska jag ta och gå och möblera om lite i kök och bar och ställa allt till rätta efter julborden.

Precis landat!

Nu har jag precis vaknat, försökte sova lite längre idag bara för att jag skulle orka vara vaken inatt. Kom hem från leksand igår kväll, Så det känns skönt att körningen är över, det var inte så farligt den här gången!..

Så nu börjar man jobba snart, eller inte snart men kl 19 ikväll börjar jag. Så jag tänkte laga lite middag lite senare och sen drar jag iväg, det ska bli jätte roligt att jobba, men jag är lite nervös med, är rädd att jag glömt så himla mycket!

Men det kommer nog tillbaka snabbt, hoppas jag i alla fall =)

banne mig.


idag har det varit en sån där HELVETES dag! allt har varit jobbigt, pissigt, idiotiskt, tråkigt, ja typ allt!.. har haft jätte mycket skolarbete, och ingen tid!.. klockan är nu 20:24 och jag har fortfarande två stora uppgifter kvar som jag måste hinna göra. Var av alla säger planering frida, planering! och jag får lusten att peka fingret.

Men jag tror lite grann mitt liv är uppbygd av många små kaos grunder som blir till en svackande och svajande tillvaro. Men jag gillar spänning i tillvaron : )

Som tex, jag kommer hem på fredag runt 12 hoppas jag om inget inträffar under bilvägen hem och börjar jobba kl 15 på kramm, vad säger ni då? Suveränt säger jag, Pengar PENGAR PENGAR : )

 har även idag hunnit med att haft data på eftermiddagen där vi jobbade med bilder, jag valde självklart en bild på mig och min mor!. Så här blev resultatet ( snälla mamma inte döda mig efter detta visande)


Nu ni!

Ja nu är ni kompis med en kändis med, kolla in det här : ) båda min dockor kom med i tidningen! woohoo, är man bäst eller bäst ?=P

http://www.dt.se/nyheter/leksand/article382140.ece

textilindustrin har lagts ner!

nu är veckans uppgift slutförd, och som jag skrev i början av veckan så var uppgiften av textilindustrin lagts ner och att vi skulle skapa kläder av enbart papper och plast säckar, alltså rena sopor. Jag valde att göra en snö ängel, och jag är faktiskt grymt nöjd med den, den vart hur fin som helst, så för en gångs skull skryter jag lite : ) Den är sjuuuukt fin! Men har även gjort skogsmullen som har barr till kjol =)

Men många andra har gjort jätte fint med.

Min snöängel
 

        

 

Pepparkakor och luciatåg!

ÅÅh idag var det så mysigt, då vare lucia tåg till frukosten, helt underbart! Vilken stämning dom bjöd på, fick rysningar i kroppen när dom kom in!. tack för det snälla ni!

 

sen har vi även haft pepparkakstävling, vårat bidrag var en tomte verkstad : )

Dekoratör


Allmän


Metall


Keramik


Design


Vi får resultaten imorrn vem som vann, rösta själva så får jag se vad ni tycker : ) själv röstar jag på min egen =)


Fullt i veckan!

Den här veckan har vi föreläsningar om el lära och belysning , måndag och tisdag! Killen som håller i allt var jätte bra och avslappnad så det är ju bra, dock var det inte så mycket som gick in i min hjärna idag, det enda jag kunde tänka på var mat och sova! Men nu när jag kommit därifrån, helt slut i huvet så får jag jätte mycket överskotts energi helt plötsligt =)

Sen onsdag, torsdag och fredag har vi fått en uppgift där vi ska bygga en catwalk och sen har vi fått två dockor var som vi ska klä i allt utom kläder! Vi måste använda tidningspapper, säckar, natur material, väv eller liknande! så det ska ju faktiskt bli hur kul som helst!.. jag ska ha en isdrottning med en onormalt stor kjol och en tjej som har tall bar till kjol och sen har jg inte hunnit bestämt överdelen än men det kommer väl så småningom!

Varför vi göra detta är för att vi har julmarknad här på skolan där alla ska sälja sina saker o så, och så ska vi alla via upp våra linjer, så därför skapar vi nåt kreativ uppe i klassrummet så folk får nåt att se på för vårat klassrum i allmänt är ganska vitt och tråkigt.

Men nu ska jag springa och laga lite mat och sen ska vi på bio ikväll, det är nån ny skräckfilm vi ska se som heter barnhemmet!

dalafest : )

                             

Tango!

Idag började morgonen med tango! vet ni en sak! Det är fan skit kul! Jag har varit lite skeptisk mot tango faktiskt, för det ser så himla stel och tråkigt ut! men det var verkligen mycket känsla med ändå, och det var verkligen jätte roligt faktiskt!. synd att det bara var för en dag och inte en hel kurs!

Sen har jag, jacob, jon och sandra varit lite onda, vi har gjort en jätte stor, kalle anka snögubbe och ställt utanför dörren till dom som bor under oss, haha så dom kommer inte ut! Men ni vet när man bor i en liten stad måste man ju busa för att ha nåt att göra!


            Två av mina största anhängare som tävlar om vem som läst först, la hit ett klagomål att det inte kommit upp nån bild på pepparkakshuset, så här är den : ) Inte alls så fin som den brukar vara men jag ska då bara lägga till att detta är även budget varianten : )

nu blir det fest i våran korridor SKÅÅÅÅÅL =)

Datorer!

Vet ni vad jag har kommit på att jag gör? Vi vet ju alla att jag inte är så där jätte haj på datorer! Inte det tekniska runt dom i alla fall, vet absolut inte vad man ska göra när det händer nåt tok med dom! Men däremot har jag kommit på mig själv, att när jag sitter vid datorn och det dyker upp nån varningsruta med minimalisk text på engelska som samtidigt blinkar så där allvarligt och som jag egentligen inte fattar nåt av, Nä då ska jag låtsas som om jag är kung och så trycker jag mig vidare hit och dit och hopp och hej så vet jag inte om jag har fixat eller om jag förstört ännu mer, och det som är ännu roligare efteråt är att jag blir jätte förvånad även lite irriterad när det inte alls funkar efteråt som det skulle!  Men vad trodde jag då? Och vem försökte jag vara cool inför att jag kunde?, när jag ändå satt helt själv, instängd på mitt rum!

Jul i leksand!

idag när vi vakna så stod det en JÄTTE stor drake mitt på gården i snö och stirrade på en! har inte hunnit fota den än men imorrn ska ni få se: ) så då bestämde vi oss, jag och några andra att vi skulle bygga nåt ännu större, så vi bestämde oss för en borg, och då menar jag inte den lilla borgen, så vi gick ut och kämpade och slet med borgen så¨fort skolan var klar, vi höll på i två timmar sen var jag dööööööende!.. så det blir fortsättning imorrn!

Däremot har jag varit ute och strosat i leksand och fota lite snö bilder : )
   

Till skyarna!

Jag måste bara säga 2 saker idag, eller rekomendera eller höja till skyarna!, kalla det va ni vill=)

två av dom sakerna som jag alltid använder mig av. Eftersom jag är en människa av tänkarens natur, och då menar jag inte funderingar om pengarna ska räcka, vilket väder det blir utan mer så där konstiga funderingar! som alltid dyker upp när jag ska somna som tex varför är bananer gula? vart tar snoret vägen när man tar näsdroppar? vem uppfann hjärtformen? eller varför sthlms tunnelbanor kör med vänster trafik?

Jag har nu den perfekta lösningen, och jag lovar dom har alltid svar! Man skickar bara frågan till 118800, dom är helt fantastika på att svara! Prova, jag lovar att ni kommer ha kul!

Sen måste jag ju bara göra lite reklam för min favoritsida på internet, den är nästan farlig på att sluka tid, och det är självklart youtube.com... Alltså det finns så mycket kul där så det är helt galet. Jag bara älskar er grabbar som uppfann den! Tack


RSS 2.0