Norrland, tur och retur!

Helgen har spenderats i norrland!. Det har varit en väldigt, ja vad ska man säga, händelserik helg! Lika underbar som helvetes liknande! Men allt ska väl inte vara så himla lätt jämt!

Men när jag körde tillbaka till min lilla stad, leksand så kom jag och tänka på en sak!. Vad är det som får killar att tro att bilen blir så himla mycket snyggare om man monterar massa lysen? eller rättare sagt extraljus!
Okey visst är det finare ibland med nåt extraljus lite diskret, men hur tänker man när man sätter dit typ 6 EXTRALJUS på bilen, så där sjuk odiskret! När har man ens användning för dom?
 
Okey grabbar? ska vi säga tummen upp för LESS IS MORE.?=)

Nu är det över!

Nu är skyltningsveckan äntligen över, även fast det är jätte kul så är det ändå väldigt jobbigt! All energi läggs på skyltningen så man blir helt slut i huvet och i kroppen! Men det har varit en fantastisk och lärorik vecka och jag och marit(tjejen som jag skyltat med) har fungerat jätte bra ihop.

Här kommer lite resultat kunde inte få med alla för det tar för stor plats!

Först kommer såklart min skyltning på Solblomman.
  

Ring up
 

Lek och hobby
 

Papper affärn
 

Einars skor
 

Presenta
  

Carl olsson
 

Skyltningsvecka!

Nu är det full fart här nere med skyltningsvecka! Långa dagar och många timmar upp och ner för stegar och fram och tillbaka, hit och dit!... Jag har hamnat på solblomman som är en damaffär här i stan som säljer kläder. Vi har 4 fönster vi ska skylta, så vi har valt att göra ett nyårs fönster, ett traditionellt jul fönster, ett modernt julfönster och ett med julklappstips i! Det har gått jätte bra för oss, allt har flytit på och 3 fönster är helt klara, imorrn ska vi göra klart det sista och sen är det dags att skriva skyltar och redovisa. Kommer lägga upp bilder på min skyltning och alla andras på fredag så ska ni få se, det är verkligen jätte fint!Man verkligen känner hur leksand andas jul just nu. Älskar att hålla på med tomtar, pynt, kul och snö, jag skulle kunna slänga in hur mycket som helst, men det får man inte : )

Men nu är det så roligt att jag har tvätt tid till 10 ikväll, så det blir min tisdags syssla och imorrn är det bio dags, ska bli jätte kul att få se madagaskar två, och Ja jag vet att den är en barnfilm men man blir aldrig så glad som av dåliga skämt av animerad figurer : )

Hoppas ni har det bra alla där hemma!

Kallt kallt skit!

Idag skulle jag stjussa några till tågstationen för hemfärd under helgen!. Men se du, det tyckte inte bilen!. Den hade tydligen bestämt sig för att inte starta, så det var bara för mina vänner att ta linje 11 och SPRINGA : )

En sån som marcus hade varit perfekt i detta tillfälle  )

Nu ska vi snart in till affärn och handla lite saker till mina norrlännigar : )

Trevlig helg alla!=)

Änglarna!

Idag har jag varit ledsen pga av vissa saker!... men då var elin och claudia så himla söta mot mig! Det är så lite som kan göra så mycket!

tack för att ni är så gulliga mot mig!

Behövde er idag!

Två av mina älsklingar!

Den här helgen har varit jätte härligt, två av mina favorit personer här i världen kom ju förbi och fick leva studentliv ett tag : ) Nämligen självaste mami och ulrika! Vi har hunnit med lite olika säkert här i leksand, gick en sväng på stan och kollade läget, vi passerade även mongo verkstaden, där lisa och ulrika ville ha allt i fönstren och när saker kostar i genomsnitt 15 kr så får man ju faktiskt önska sig allt  : ) så imorrn ska jag på affärn och inhandla lite åt dom : )

Sen har vi varit lite här och där, sågmyra fram och tillbaka och knäckebrödsfabriken, och 9 kg knäckebröd senare gick vi ut därifrån : )

men framför allt var vi ju på orup och lena.. dock klantig som man är så glömde man ju självklart kameran, så ni får inte se nån bild alls... vi kan bara berätta hur det var : ) jag själv tyckte faktiskt att det var super kul, lena och orup bjuder ju verkligen på sig själv och är typ HEEEEEEEEEEEELT galen på scen, krypa, hoppa, gå, stå, ja dom bjöd på allt : )

Så för att summera allt, så tyck jag att det har varit en jätte bra helg. och det tror jag nog ulrika och lisa ochså har tyckt!..

så tack så mycket för en jätte trevlig helg
kram för er  2: )

Lite naturbilder som ulrika och lisa fotade på sin väg när dock fick gå den ökända stigen till noret : )  

knäckebrödsfabriken:
    


Skogsmullar!

jag och elin.. eller det hela började med att vårat hus skakade så vi kolla ut vad det va och då fällde dom stor björkarna bakom vårat hus, var av elin kom på att hon ville ha några kvistar till verkstaden, sen kom vi även på den briljanta iden typ 21:00 på kvällen att vi även skulle kapa av den största stocken vi hitta och göra en pall av!. inte särskilt genomtänk om jag säger så, men vi hade väldigt kul i nästan två timmar när vi försökte få av den! dock lyckades vi såga nästan hela vägen igenom när det inte gick nå mer, så kalla i ärslet av slasken som vi satt i och iskalla gav vi upp och gick in!

Däremot lyckades vi göra en jätte fin ljusstake med lite hjälp av bokbindaren martin!.. eller ja sån fin den kan bli med några björkstammar, men ni vet, studenter : )väldigt svart bild, men man ser nästan oss : )


gammlingsfesten, undervattens tema : )

Nu har den stora festen varit, det var jätte kul att se hur alla kom utklädda! det var allt från ja maneter till sjöhästar och svampbob : ) blir kanske roligare nästa år när det är fler dekoratörer där!.

Lokalen: dom hade verkligen gjort hur fint som helst, vilket jobb!
         

Lite kostymer :
            

Förberedelser inför festen : )

Förberedelser inför gammlingsfesten, sy, klistar, måla och klippa o självklart vindrickande.. fullfart: )      

En jätte fin text!

Du får inte knacka på min dörr

Om du inte är beredd att komma in

Du får inte göra om mitt namn

Och börja kalla mig för din

Du får inte vandra på min väg

Utan att visa mig ditt mål

Inte stjäla av min godhet

för att fylla upp ditt hål

 

Du får inte riva mina murar

Som ja omsorgsfullt har byggt

Om du inte skyddar mina drömmar

Så jag kan somna tryckt

Du får inte ha mig som en dröm

När ja vill vara din verklighet

Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet

 

Men du får ta den tid du behöver

För att förstå va de är du vill

Du får be en bön om tiden

Du behöver räcker till

Och du få Samla dina tankar

Så att våra själar kan få ro

Så allting som vi lovade

Oss själva kan få gro

 

Och du får inte andas på min panna

Inte få mig falla mer

Om du inte sen kan stå för

All den oreda du ger

Och du får inte rör vid mitt hjärta

Som om allt var uppenbart


Tillbaka i leksand!

Nu är jag tillbaka här nere, var ingen rolig bilfärd igår, det brukar vanligtvis ta ungefär 4 timmar men nu höll jag på 5½ pga av att det var så tjock dimma, så alla körde i 50 på E4. hyffsat jobbigt men det var ju bara att köra efter!

Så nu har jag pris vaknat ska ta och gå och äta mat snart med mina boenden, dock hann jag bli van sängen hemma väldigt snabbt så varenda gång jag har vänt mig inatt så har jag dunkat huvet rak in i väggen så nu har jag en jätte fin bula i min panna!. Grattis till mig, japp=)

Just ja, la familja, vet ni vad jag ska vara på maskeraden nu på lördag? En våg, haha, as kul, anna ha sytt en klänning åt mig! ser skit roligt ut kan jag säga, ni får se bilder efter festen på lördag, men det kommer bli suveränt : )

Nu äre mat, tillbaka till bön världen!

Pöss

Ny frilla!

happ! Nu har jag klippt och slingat mitt hår... känns fortfarande väldigt ovanligt att ha kort hår och lugg. eller väldigt ovanligt. Känns lite som om jag går runt med en mössa på mig hela tiden, bara det att den inte går att ta av! men jag vänjer mig väl snart!

Nu är det 2 dagar kvar  i norrland sen åker jag hem! så imorrn ska jag lunch med sandra på hornöberget, det ska bli jätte roligt!

Före                                    efter
           

RSS 2.0