Fest i norrland!

                  

Alla vi barn i dalagården!

Hembakat och tacokväll med tjejerna : )
          

Norrland!!

Om nån undrar varför jag inte uppdaterar är det för att jag är hemma nu i 2 veckor till eller 1½ men så fort jag är tillbaka hemma i leksand, kommer jag att börja här igen!!

Norrland!!

Om nån undrar varför jag inte uppdaterar är det för att jag är hemma nu i 2 veckor till eller 1½ men så fort jag är tillbaka hemma i leksand, kommer jag att börja här igen!!

Skyltning på presenta!

Har varit ikväll och fotat skyltningen på Presenta! Ni får ha lite överseende med bilderna, I ett av fönstret har dom glömt att tänt lamporna i taket så där är det jätte dåligt ljus!.. Ser bättre ut i verkligheten

Den svarta pyramiden är bokhyllan som vi har hållit på att byggt i helgen!

     

Resultatet:
  

Nu ni!

Vet att jag har varit dålig på att uppdatera nu på ett tag men har varit så mycket med att förbereda inför skyltningen och så har jag varit lite halv hängig men nu så kommer det massa roliga saker!

Hela den här veckan, eller det har ju bara gått 2 dagar men eftersom jag och josefin började redan i torsdags så känns det som en hel vecka, har vi jobbat med våran skyltning och känner mig faktiskt riktigt nöjd med den, det har blivit super fint! Har inga bilder nu som jag kan lägga upp eftersom man måste fota i mörkret för annars speglar det sig så hemskt i rutan så kommer det inga bilder på skyltningen för ens imorrn kanske ikväll om ni har tur : )

Men ni ska få se massa annat roligt som jag har införskaffa mig...
först börjar vi med Doris (min bil) som jag kände behövde lite kvinnlig fägring så hon har fått en underbara rosa RATTMUFF :
)

Sen har jag gjort ett inköpt till min 14 kvd lägenhet och det är då tandborst hållaren Oskar, en grymt söt lite anka, som underlättar väldigt mycket : )


Sen har jag även fotat på mitt nymöblerade rum, nu funderar ni säkert hur man har kunnat möblerat om på 14 kvd men jag har lyckats, och det är verkligen super fint, eller så fint det nu kan bli med lånade möbler, risiga tapeter och en skruttig lampa i taket : )
     

Sen måste jag bara visa en annan sak, Sandra håller på att driver en kampanj mot mig och min snusning, hon försöker helt enkelt få mig att sluta! Så hon har satt upp en affisch precis utanför min dörr som jag ska se varenda VARENDA gång jag går in och ut : )Har även blivit tvungen att skriva under : )


Inga biljetter!

Idag har vi fått reda på vart vi ska vara och skylta jag ska vara i en butik som heter Presenta! det är ungefär som inreda och sånt hemma blandat med butiken curry. jätte roligt ställe att vara på faktiskt! Jag och jossan kommer att göra det super fint där!  Så idag har vi byggt lite hyllor och målat lite, vi ska ha lite olika rekvesita, ska fota lite på måndag så får ni se!

Sen har vi haft skiss idag, vilket har givit mig insikt i att jag inte är någon konstnär, vi ska måla krukor och muggar! Hmm...  ja, här är resultatet...


På onsdag är det match mellan leksand-mora. världens roligaste match, men tror ni att det finns nå biljetter?!!
Nääääää ALLA är slutsålda! och dom släppte biljetterna imorse, nu finns det det bara runt 20 platser kvar på översta läktarn och dom kostar 795 kr st. Ellerhur att jag skulle betala det!
Är faktiskt besviken, Så 10 st i min klass fick tag på biljetter och vi andra får stå utanför och titta in : )

Nu ikväll har vi öppet hus på våran linje ikväll så nu ska jag dit och visa runt lite folk!

Bara 7 dagar kvar nu tills jag komma!


RSS 2.0