Från första vecka!=)

Här kommer lite bilder från första veckan, när alla klasser sjöng sina kampsånger och tävlade i alla möjliga former. Har lagt upp på alla, kan tyvärr inte skriva vilka alla är, men det är både deko, bokbindare, Design, keramik och metall : ) ¨

Lägger upp texten på våran sång sen : )

och från och med onsdag så kommer det vara lösenord på denna sida, så vill ni komma in får ni be om lösen =)
Kraaaaaaaaaaaam!




                   

Idag har världens bästa slagit till : )

Idag har VÄRLDENS bästa mamma slagit till igen! Denna torsdag kom ett stort paket med en underbar kofta i rätt storlek : ) Alla mina klasskamrater är så avundsjuk nu för att jag alltid får paket varje torsdag, Dom har börjat säga till sina mammor att dom är avundsjuka och att dom vill att dom ska börja skicka med för så gör nämligen fridas mamma : ) As kul =)

TACK SÅ JÄTTE MYCKET!


Färg och hockey!

Idag har vi jobbat med grundfärger och sen lagt till accent färger för att se hur dom reagerar mot varann. Så här vart resultatet=)

 

 

 
 
 
 

Och som vanligt var de hockey onsdag idag, var av vi även varit duktiga och köpt varsin halsduk=)


Imorrn kommer uppdateringar på rummet, måste bara städa först : )

Fint väder!

Idag var det super fint väder och jätte varmt så efter att ha varit super flitig i skolan så tog jag, chris, sandra och jon oss i kragen och gick en promenad! Vi gick det fina strandstråket som finns längst siljan, Vi gick och gick och gick och bara nöjt, ungefär 1 ½ timme var vi ute! När vi var på väg hem igenom skogen så gick det upp för mig att jag någonstans NÅgonSTANS tappat min förbannade hem nyckel! Så det var bara att vända om, den härliga och underbara soliga promenaden förvandlades till ett helvetes sökande! Men efter att ha gått i 40 minuter hittade jag den! tack gode gud!
Så nu är jag totalt utmattad efter 3 timmars gående, och ska bara duscha och lägga mig och sova. Sover faktiskt mycket bättre i mitt nymöblerade rum, börjar faktiskt tro på energier med.

Nu blire film så jag somna fort!

Puss o kram

Festligeheter i Mora!

               

Allting klart!

Nu är hela skyltningen klar, är inte alls nöjd med den!... Men så här vart den i alla fall!=)

          

Praktik på Åhlens!

Idag pratade jag med Bo på åhlens i härnösand, Han var jätte trevlig och erbjöd mig en plats hos han!.Dock tackade jag nej, har bestämt mig för att inte vara hemma. Orkar inte vara där uppe med alla människor som inte kan bete sig, eller äh!

jag kommer nog att söka mig till borlänge kan ju vara kul och vara på nåt nytt ställe också! Så man får se hur borlänge ser ut kan ju vara en erfarenhet det med, dessutom är det inte alls långt dit! Och så idag så ska jag ta och ringa mina bröder och maria och säga att jag kommer och hälsar på dom i sthlm vecka 45 =)

Ne nu ska jag lägga mig och sova så man orkar med och fest ikväll och se hockey : )

Stannar eller sthlm!!

Har ju sagt att jag ska komma hem under praktiken men det blir nog inget av med det. Kommer nog stanna här nere istället, hittar ingen praktikplats hemma som jag vill vara på så jag stannar nog här nere istället och sen på lovet fundera jag på att hälsa på min bröder i sthlm en vecka : ) det blir dom nog glad över, nu när dom har varsin lägenhet.

Ne nu ska jag duscha, var och tränade i morse, jätte skänt faktiskt när man väl kommit upp ur sängen!

God morgon alla : )


Skyltningsvecka!

Nu har skyltningsveckan börjat och jag har leksaksaffärn!... Lite svårt ställe att skylta på för det är så svårt, man kan inte ha nåt bra tema, inge färg tema tex för att alla leksaker är så himlafärglada så det skulle bara se jätte rörigt ut! Så nu har det fått blivit en pojksida och en tjejsida för att kunna dela upp det bättre!

Fotade bilderna igår så därför är det tomt på killsidan plus att alla tjejsaker bara ligger överallt, men det är under arbete, ser mycket bättre ut idag, ska fota nåra nya bilder imorrn så ni får se det växa : )

Nu ska jag ta och gå och lägga mig fast kl bara är 21:25 nu! men är så trött, blir helt slut i huvudet av alla skrivande av prisskyltar osv!

    


Juste jag glömde nästan bort det i söndags fyllde både sandra och chris år så vi drack lite champagne, jätte mysigt med alla samlade: )

 

Tillbaka från norrland!

I fredags åkte jag hem! Gud vad skönt det var att komma hem, träffa lite människor och bara umgås! Gillar norrland bättre: ) Så i fredags åkt jag och josse hem, var jätte trevlig att få sällskap i bilen och slippa att bara sitta själv!. Men har inte direkt hunnit gjort nåt, var och skulle köpa underkläder behöver nya trosor, men dom säljer tydligen inte längre den modellen jag vill ha så jag får ta och beställa istället. men jag hittade två fina koftor istället: )

Men det var skönt att bara komma hem och bli ompysslad av min mamma!..

Så nu har jag precis landat här nere, lite drygt att köra faktiskt plus att det hann bli skymning innan jag var framme så då blev det bara ännu segare!

Men nu är man tillbaka i leksands livet

Tack för en trevlig helg alla. ses om 5 veckor igen!!

Varit på outlet!

Idag trotsade jag mina krämpor och uppmuntrade mig själv med lite shopping så  jag, claudia, elin och chris for iväg till en outletbutik som hette lager nånting långt ut i skogen! Fanns hur mycket som helst, mest basplagg dock, men även mycket märkeskläder, men har aldrig varit nån sånt jätte fan av det så jag höll mig till de andra kläderna=)

Köpte 4 tröjor, ett par leggings och ett par super duper snygga gummistövlar, det behövs verkligen här nere i skogarna eftersom det har regnar lite väl mycket den senaste tiden!  Men bli inte avundsjuk nu mamma!. jag lovar du kommer få låna dom när du går ut med zorro=)
 

Sjukvården i leksand!

Happ, då har man testa det med! Kanske inte allt för mycket att hänga i julgranen! Det gick inte så lätt att få tid, men som tur var fanns min mor som räddare i nöden, och jag säger bara det! MAMMOR KAN=) lång historia!

Var inte det lättaste heller när man väl kom dit ( och inte att glömma det stod även folktandvården på dörren och inte vårdcentral) för då skulle man följa gul, röd, grön eller blå pil! Vilken man tillhörde var det ingen som brydde sig om att nämna! Så alla som blir sjuk i leksand följ den gula, då kommer man rätt=)

När jag traska ut därifrån hade jag fått konstaterat att jag hade dubbelsidig öroninflammation, hörselgångs infektion och halsfluss, det sa bara KATJIING och jackpotten var min=)

Nu sitter jag här, halv döv, sandra har nämligen precis fyllt mitt öra med droppar, som ska göra susen, men jag är inte den som klagar för idag mår jag mycket bättre=)

Nu är det bara 3 dagar innan jag kommer hem, ses då=)

KRAAAAM=)

Till er alla som skriver kommentarer!

Tack för alla gulliga kommentarer från alla! Läser alltid allas, och blir alltid lika glad varenda gång jag fått det! Det värmer verkligen! Men dock måste ni skriva ut e-mail adresserna om jag ska kunna svara eller skriva vissa frågor på sms istället för annars kan jag inte besvara dom!

Så sussen om du läser det här, skriv sms till min mobil istället så kan vi prata där eller adda mig på msn! Har tyvärr tappat bort ditt mobil nr!

och tack till HANS G O, som lagt ner mycket tid på en vägbeskrivning åt mig, ska se om jag kommer rätt=)

Min mail till msn är [email protected]


Provning av leksands utbud=)

Har varit ikväll och äte på en av leksand krogar=) jätte mysig, vi åt på Byvägen 16. Jätte jätte fint ställe! Och svin god mat=)

Dock har det regnat här hela dan till och från, inte lika fint väder som ni verkar ha där hemma! men de gör inget=)

Ha det så bra alla där hemma och nästa helg kommer jag hem så ni kan börja längta efter mig nu=)

Nu äre god natt, Puss o kram!!!


Dalhalla!!

Dalhalla, As fint!!

     


Sveriges längst brygga hela 628 meter!!

 

Världens BÄSTA!

Gick till matsalen idag vid lunch och skulle äta smaksiga pannkakor, var av jag kollar in snabbt i mitt post fack, och vad ligger där, Joo ett paket till MIG=)

världens bästa paket, och kan ni gissa vad det var i???!!

Korsordstidning, kvällskatter och snus... allt man kan önska sig=)

TACK till världens bästa mamma!!!!



kolla vad gulligt: )


Tacofest med tjejerna

I onsdag gjorde vi middag tillsammans allihopa, tacos vart det, skit gott=)
Lägger upp bilderna från kvällen men orkar inte skriva ut namnen på alla för det är ett jätte jobb!!

              

Våra dekorationer=)

     

Glassbilen=)

idag har faktiskt inte hänt så mycket, en vanliga skoldag! Men glassbilen kom, åååååååååååh jag köpte as mycket små strutar! Så jäkla gott, även chris och sandra köpte så vi har massa olika, man kan byta lite med varann=)

Sen har jag tvättat idag med, dock hann jag inte torka det i torkskåpen för strömmen bröts så nu hänger det trosor ÖVERALLT i rummet!!, Mysigt=)

rita och kladda!!

Känns lite grann som när man gick på lekis just nu på färg lektionerna! När vi ska rita med våra vattenfärger, det är jätte kul! Men det känns lite grann som en lekstuga just nu bara!!=) måla med vatten färger hela dan är de ju inte ofta man gör=) Men kommer säkert förstå senare varför vi gör det hela dagarna!! Men jag klagar inte=)

Sen var vi på leksands konditori och fika idag, jätte fint och mysigt ställe! svin gott vare också!!. Jag åt en stor macka med räckor och grejer, drack en dricka och åt en negerboll, satsade stort idag! Och det vart bara 68 kr, det tycker jag var billigt=)

Sen fick jag ångest och gick en jätte promenad med en av grannarna i andra trappuppgången, skönt om träffa lite andra människor som man inte är med hela dagarna!

 

Susanna, sandra, Aasa och Louise=)
   

RSS 2.0