Skedar

Just nu känns det som om jag har 10 000 skedar men det enda jag behöver är en gaffel.

Hästen är bestigen!

Nu har jag och jessica ridit den största hästen jag skådat i alla fall : )

Nu är leksand rosa!

Igår var det invigning för vinterfestivalen och melodifestivalen i leksand, det var folk som sjöng i gropen,en liten tjej på 7 år var så söt, hon sjöng hej mitt vinterland och var klädd som en liten dröm, dom intervjua även henne efteråt och då sa hon att hon ville blir en känd "attist" men hon ville inte bli nån carola för hon tyckte inte att hon sjöng bra, raketer sköts och det dåliga komunalrådet talade. Varför ska alltid dom tala? fattar inte det.
 
Men det är i alla fall jätte fint i leksand nu, eller i alla fall om man tycker om rosa! en sak är säker att i dalarna är man jävligt stolt över sin häst. den är just nu ÖVERALLT!. Har fotat lite bilder på is skulpturerna med som dom har gjort i stan, det är fantastiska, blir helt imponerad över vad man kan göra med is.

 


Världens finaste alla hjärtansdags present!
Fy, blä och mycket mer!

Nu är vi mitt uppe i en skyltningsvecka, det har gått jätte bra hittils, jag är med ak och nathalie på Next som är en klädaffär här i leksand, vet inte riktigt till vilken målgrupp dom riktar sig till men man skulle kunna säga att dom är som en blandning mellan vera moda och fanny, fast med väldigt små storlekar. Det är jätte många fönster i butiken, fast som tur är har vi inte behövt göra om alla. Men nu kommer jag till det som jag ska berätta om, det är seriöst den äckligaste, smutsigaste butiken jag någonsin varit inne i. Butiken i sig är så där halv ren, men bakom på lagret, fy fan säger jag bara. Först och främst är det väldigt gamla möbler där bakom, men det är smutsigt så man kräks nästan, det är gammal mat överallt, dammråttor, en kyl som är avstängs fast det är mat kvar i den, klet på golvet, små larver som kryper runt, och sen har ägarna även sina hundar där bakom som springer runt och dom har inte blivit tvättad på flera veckor, sen har dom även sina barn där, vettefan varför dom inte är i skolan. Så även där bak på lagret har dom en våningsäng, som barnen ligger i, hoppar i, och äter i. Även hundarn gör det. Denna butik går inte att beskriva med ord. Den måste ses. Så sjukt äckligt!: Hur två kvinnor som jobbar i denna butik kan gå med på att ha så här, det är heeeeeeeeelt ofattbart.

Har försökt att fota lite bilder för att ni ska få se hur det ser ut där, men det var bara två jag hann fota, ville inte springa runt som nån paparazzi där inne.
Festligheter: )

I fredags vare festiligheter i våningen under, det var en jätte trevlig kväll, slutade dock med att i stort sett alla kräktes, men det var ju kul tills dess i alla fall : )

   

Äntligen!

Nu funkar äntligen bloggen igen, det har varit nåt konstigt med den så jag har inte kunnat uppdatera. Det har väl inte direkt hänt så där jätte mycket den senaste tiden heller, det är mycket med skolan nu bara, skissuppgifter, redovisningar, monterbygge och skyltning. haha därför har jag gjort ett smycke hos elin i metallen där jag skrivit "det är mycket nu" : ) ska fota snart och lägga upp.


Mässmonter bygget fortsätter!

Idag har vi haft hela dagen på oss att bygga med våran monter, och då tänker man ju självklart vad bra då kommer jag hinna långt, Men faktum är idag att jag bara har hunnit med att göra en byrå och två pallar, alltså det tar sån tid och det är sånt piller med att sitta och göra möbler i 5 ggr 6 cm... det är verkligen tids och tålamodkrävande. Men men jag har hunnit gjort några grejer som ni kan få se i alla fall.

Men som sagt det är inte klart på långa vägar, men bygget går framåt : )

Massajer

Idag har vi haft fin besök från några massajer som berättade om deras livstil och vardag, tyvärr var jag både trött. hade ont i röven och väldigt svårt att fatta vad han egentligen sa, han pratade dock på engelska, men seriöst, det var precis som om han lärt sig engelska igår.

Jag försökte fota en bild med, men vågade inte gå så nära, ville inte skrämma han : )


Mässmonter=)

Just nu har vi börjat med ett nytt projekt där vi ska skapa en mässmonter, dock i väldigt litet format, så det känns lite grann som om man bygger ett litet dockskåp. Jag har inte riktigt arbetat fram en färdig idé än, bara att jag vet att jag vill köra lite gammaldags lantlig stil. Så idag har jag jobbat med glasspinnar, för att bygga en panel, och så har jag tapetserat väggarna med en tapet med medaljonger på. Syns kanske inte på bilderna vad det ska bli egentligen, men jag ska fota eftersom det växer fram så kommer ni nog snart se hur det blir.

jaha nu ska man vara upprörd med...

Nu har melodifestivalen precis börjat och första deltävlingen är avklarad och som vanligt ska man bli jävligt upprörd. Som alltid så var det inte speciellt bra låtar, några så där, några dåliga och några bra. Jag själv tyckte att ninas låt -tick tock var bra och förtjänade en plats, men blev det så, Nä!!
Ne istället går den mest idiotiska människan på hela jorden vidare, nämligen af ugglas. Jag vet inte vad jag har emot henne, men bara  hennes stora glugg mellan fram tänderna, hennes icke existerande hållning, hennes sätt att nästan peka fuck you mot pupliken kanske räcker för att kunna börja hata henne!.
Sen förstår jag inte heller hur melodifestivalen kan göra om sina regler från år till år? Varför ska man ändra ett system som fungerar, ne nu ska man bli fram röstat 3 ggr för att ens komma vidare till finalen, vad är det för nå konstiga regler? Det är ungefär som om jeopardy skulle ändra sina regler i programmet med från år till år, det går väl inte?, eller?!
 Sen för att åter igen irritera mig både på ugglas och melodifestivalen, så förstår jag inte heller hur man kan få två chanser på sig att ta sig till finalen, det är väl ganska fusk? Jag tycker att den internationella juryn inte alls ska komma in så där helt plötsligt och också välja någon att skicka vidare.

Alltid när melodifestivalen ska börja är jag alltid lika förväntansfull och glad i hågen, men tänka sig att det alltid ska sluta med att jag är upprörd.Förlåt!

Jag får be om ursäkt för att jag inte har varit här och skrivit nåt på hela veckan, har mått så dåligt så jag har inte ens tagit mig upp ur sängen dom senaste dagarna. Men nu har man opererat ärslet och provat det med, det är ingen jag kan rekommendera och jag kommer aldrig någonsin gå med på att göra det igen, eller gå med och gå med på, hade ju inget val. Men bara bedövningsprutorna gjorde så ont att jag trodde seriöst att jag skulle dö. Där låg jag nere i leksand i ett litet undersökningsrum, med en främmande doktor och en sköterska utan ens en dilekt som man kunde känna sig hemma med. Just då önskade jag att det var min mamma som satte brevid mig och höll min hand, hur gammal jag än blir kommer jag alltid vilja ha min mamma med vid såna här hemska ingrepp, För en mammas kärlek och närvaro kan läka vem som helst.

Jag måste tacka Sandra och elin som har hjälpt mig med allt denna vecka, allt från att bara vara med mig eller att plocka upp nåt eller bara gjort nåt lättare för mig. Sen måste jag även tacka jon som har skjutsat mig fram och tillbaka till vårdcentralen flera ggr och nästan burit mig upp och ner för trappen för att komma till bilen.TACK

Just nu är det bara så skönt att kunna gå, stå och sitta igen!

tandvärk från helvetet!!!

Fy vad jag har ont just nu, har en tand längst in som har bestämt sig för att komma upp. Det gör så ont att jag är villig att prova alla huskurer som finns!


Ser ni den jäveln?

RSS 2.0