Filmer att rekommendera!

  • Första plats: På första plats hamnar inte en film, utan det blir så klart jeff Dunhams julshow!. Den är ingen film men det är grymt bra och alla får sig ett gott skratt till den.
  • Andra plats: Den går till filmen Mirror. En bra skräckfilm. Jag har lite så där förkärlek till skräckfilmer, verkar väll finna ett nöje i att skrämma upp mig själv lite. Den är en film som handlar om en medelåldersman som får ett jobb att vakta ett gammalt köpcentrum som har brunnit ner och där speglarna börjar berätta om vad som egentligen hände.
  • Tredje plats: Den går till filmen Awake, en enormt bra thriller, Handlar om en kille som behöver ett nytt hjärta, och hur han lägger hela sitt liv i hans kompis händer som är kirurgen som ska byta hjärta på honom, Så kan det gå med giriga vänner runt sig om man själv besitter en stor förmögenhet, skådespelarna är bland annat, lena Ohlin och Jessica alba.
  • Fjärde platsen: Den går till SAW 5, för alla er som följt denna serie av filmer så kommer här en till, den är lika dan som alla andra tidigare 4 filmer och hur en person ger människor chansen att rädda sig själv genom att offra nånting hos sig själv. Tycker väl kanske nu att tillverkarna av denna film bör sluta nu innan dom börjar förstöra, men den är helt klart se värd.
  • Femte platsen: Här kommer återigen en uppföljare, Vacancy 2. jag är ju en liten tönt som gillar dessa egentligen  fjantiga skräckfilmer där man nästan vet innan man hett på den vad som kommer att hända, denna är precis som ettan men ändå väldigt bra!


Nästa veckan kommer jag att rekommendera underbara och romantiska kärleksfilmer så klart, just nu är jag stört förälskad i Jude law, finns det nån snyggare man än han på jorden?

Hans blick i the holiday som han ger till cameron diaz, om man någonsin kommer att uppleva att få en som blick, då kommer man att veta att man verkligen är älskad av den personen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0