Tjo flöjt!

Jag är fortfarande jätte trött, har varit det sen jag klev upp i morse.. buhu. men nu får man snart sova i alla fall och det ska bli väldigt skönt : ) Ikväll har söta anna och wilma varit här och hälsat på, tyvärr kunde inte simon följa med för han skulle åka till stallet och kolla om hästar kunde hoppa på huvet! haha Barn har alltid så roliga funderingar!


Andra praktikveckan!

Idag börjar andra praktikveckan, Dock är jag väldigt trött idag efter helgen med natt jobb men så fort jag kommer ner så blir jag säkert piggare. Nu finns det en skyltning på Curri som jag har gjort, det är inte så lätt butik att jobba i eftersom det finns ingen budget att göra nån rekvisita av och hon vill helst ha ut allt =)


Pappor med nya eller galna fruar/familjer!

Nu börjar jag bli less på att höra alla historier om hur alla pappor börjar svika sina barn. Jag fattar inte grejen!

Även om vi växt upp och många är över 20 så betyder inte det att vi klara oss helt själv, Jo vi klarar av att tvätta oss själva, klä på oss, gå till jobbet, laga mat, klippa gräset, betala hyra,handla, renovera, byta däck och allt där till. Men för den skulle betyder inte det att vi klara oss. Det är kanske just nu vi behöver en förälders stöd.Just det praktiska klara vi, men resten då? Vart tar ni vägen när man bara vill umgås med sin pappa? berätta om det nya jobbet? Visa hur fin lägenheten är? Någon som stöttar oss när vi behöver det? Nån som skrattar med oss när vi är glad och nån som tröstar oss när vi är ledsen? Någon som bryr sig? Någon som är delaktig!

Jag trodde att i en förälders ögon är man alltid ett barn, och att dom jämt försöker skydda en med deras ängla vingar. Men nu från både höger och vänster får jag höra skräck historier om hur pappor behandlar sina barn, och nu menar inte jag att jag läst nån artikel i aftonbladet, nej det är folk här, i min omgivning, i härnösand!

En väns pappa sa: Jag uppskattar inte att du kommer hit och stör så här, jag har faktiskt min nya familj nu!!

Vaa??.. Hur kan man säga så?

En stor pekpinne riktas nu mot papporna, våga återta eran roll, Även om vi är vuxna nu, betyder inte det att vi inte vill ha en pappa längre. Snälla ni Börja bry er! Ni går miste om mer än ni tror! Även om ni sett oss ta våra första steg, skrivit ner vilket som var vårt första ord, Tagit hand om oss första gången vi ramla, sett våran första fotbolls match, Läst våran första egna skrivna berättels så finns det mer vi gör första gången här i livet, mycket mer!... Så snälla, Se våran framsteg, Lyssna på oss och framförallt var stolt över oss.

Skyltningen på Allans sport!

Här skulle skyltningen på allans komma, men tydligen verkar min blogg vara allergisk mot mina bilder, jag kan lägga upp alla andra bilder, men just dom från den skyltingen går inte!. Jag fattar inte grejen, så tyvärr vänner!

Men jag kan lägga upp en annan bild som jag hittade... En från ett roligt skolarbete jag gjort på gymnasiet, jag lovar att ni har aldrig sett mig så här förut :)


Herregud, jag darrar!

Jag är ju ett sånt där mobilfreak som alltid, ALLTID ska ha mobilen med mig! Men ikväll sprang jag och sandra över till tjejerna och skulle se på film, och tror ni inte då att jag får väldens viktigaste samtal?.

När jag kommer hem har jag 4 missade samtal från ett okänt nr, där det är en charlotte som ringer FRÅN cubus.... AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH jag skriker när jag hör att dom är intresserad av mig, att dom vill att jag ska komma till dem på intervju. Herregud, jag är fortfarande i chocktillstånd och skakar lite... Jag vill så gärna ha jobbet hos dom. Tänk om det verkligen skulle löna sig i att jag har pluggat i ett år och får jobb direkt?. Det är ju varje students dröm som går i uppfyllelse. Jag låg faktiskt i och skicka ut drygt 30 ansökningar till jobb. Det är ju helt fantastisk att någon är intresserad.

Men nu ska jag inte ta ut nåt i förskott. Jag är bara jätte glad så jag går på rosa moln, fast klockan är 00:00 och jag har inte packat. Hur ska jag kunna somna efter det här?

Det enda jag vill är att somna jätte fort så jag kan ringa upp till henne och prata.


Läsare!

På bloggen så kan man kolla hur många som går in och läser bloggen varje dag, och som återkommer och läser varje dag även kallat unika träffar. Idag så fick jag ett nytt rekord. Jag har 50 personer som går in och läser min blogg varje dag och det kanske man inte tycker är så jätte många människor och man jämför med blondinbella som har så där en halv miljon. Men om man man tänker lite längre, så är det faktiskt hela 50 personer, ställ alla dom i ett rum, så känns det faktiskt ganska många.Jag har inte ens så många vänner. Det är lite roligt att det är så pass många, för jag har egentligen ingen aning om vilka det är. Men det känns sjukt kul!

Tusen tack till alla som vill följa min sida av nån underlig anledning : )Våren.... Underbart!

Ni fattar inte hur sjukt skönt det har varit här idag, snön smälter, man hör hur vattnet droppar, solen lyser och det värmer om ens kinder när man är ute och går. Jag måste nog erkänna att våren är min bäst årstid.

Man vill blir så glad av att solen äntligen börjar värma, att man bara vill vara ute och gå eller bara sitta i snön och dricka var choklad.Man blir helt enkelt LITE lyckligare. Nog om det, ville bara säga att det är underbart ute nu : )

Tack förresten för att ni tyckte mina tavlor var så fina, det kändes jätte roligt. Men tyvärr är jag ingen picasso, och det var nog bara en lyckträff att det såg bra ut ; ) Men jätte kul att fler har börjat läsa min blogg.
 
Min skyltningen är nu klart, och det har verkligen gått i turbofart. fast det varit så stora fönster, så har det flytit på (nästan). Så på fredag är det redovisning, och då kommer jag att kunna lägga upp lite bilder.

Ikväll har jag sett narnia 2 med tjejerna och nu sitter jag här och lyssnar på nån tragisk kärlekslåt, som alltid på kvällarna men borde egentligen börja packa lite och ha mig men som vanligt skjuter jag på det utan dåligt samvete som den lata människan jag är ; )

Målningar

Idag började första dagen på skyltningen, det har gått bra, segt  men det går framåt i alla fall.... Jag vet inte. jag tror att hela grejen att skylta på sportaffär inte känns roligt, vill vara på nåt roligt ställe  =)

idag har jag stukat tummen, grattis till mig. Nu har jag en blå tå som håller på att lostna, stukad tumme, är fortfarande rövhalt och mina fingrar som brändes häromdagen har precis åter hämtat mig. Det känns just nu lite grann som om jag förföljs av lite olycka.

Men nu ska vi inte tycka synd om mig, nu ska ni få se mina ooootroligt fina tavlor (inte alls nån ironi i den meningen ) som jag har gjort. Massa färg, klet och inspiration. Jag har döpt den första till glöd och den andra till energi.


Glöd


Energi

Förra skyltingen och helgen!

I helgen har det varit lugnt, igår var tjejerna här och såg på melodifestivalen, det vart verkligen en rysarfinal tycker jag. När väl svenska folket gav sina röster så kändes det som om alla som jag vill bara försvann och fick jätte dåliga röster, vi satt och bet på händer när det var dom två sista stora poängen som skulle delas ut. Uggla som fanns kvar och några botten liggare... Eftersom mitt hat mott Af uggla är ganska stort så satt jag och svettades när hon fick näst högst poängen och ett glädjeljubel spred sig genom rummet när operan vann... Min första tanke var bara YYYYYYYYYYYYYESSSS när inte uggla vann... men sen när jag började tänka efter så vart det verkligen bättre att skicka vidare opera tjejen?...

Hur som helst vi får väl se hur det går i eurovisionsongcontest, men gåre åt helvete så skyll inte på mig.

Nu ska jag skärpa till mig och lägga upp bilderna från förra skyltningen med. Skyltningsveckan som kommer nu till veckan ska jag spendera på allans,Som är en intersport butik här nere, det är verkligen jätte stora fönster och dom vill ha omskyltning i alla. så det kommer bli en tuff vecka med mycket slit.


Ett av fönstren som gjordes på damavdelningen på next company


Ett av herrfönsterna i samma butik


Mycket att uppdatera!

Jag vet att jag har börjat  blivit lite slö nu på bloggen, men jag ska försöka skärpa till mig lite! Jag har mycket bilder och uppdateringar att göra så jag ska försöka uppdatera igen varje dag, Jag kom tex på idag att jag inte har lagt upp bilderna från förra skyltningen och nu till veckan är det skyltningsvecka igen, så jag får ju faktiskt skämmas lite.

Idag har vi i alla fall haft redovisningar med en skiss uppgift som vi haft.
Jag valde att göra lådor och boxar, mitt företag heter A box for life. Med bilden ville jag få fram dom söta små askarna mot den hårda gråa och svarta bakgrunden. Ni får väl själva avgöra om det lyckades. Jag fick i alla fall bra feedback på redovisningen.
Sen var vi i cleas i sjön idag jag och jon, han skulle köpa nån tejp till sina arbetsprover så jag passade på att strosa runt, så då hittade jag som en grej som man satte på datorn, så idag har jag pimpat upp min dator lite med, jag är faktiskt riktigt nöjd, den vart jätte fin =)


Flitig som ett bi!

Idag har jag jobbat på som bara den, har gjort klart hela mitt kalligrafihäfte och det känns så sjukt skönt!. Sen har jag förberett monter presentationen tills imorgon bitti när vi ska redovisa. Nu har jag bara skyltarna kvar att göra som är en uppgift i textning, men den kommer jag att göra klart imorgon, vill inte ha nåt arbete med mig hem under lovet.

färdiga montern:


hittade även en rolig bild sen i torsdags : )

Framtiden eller baktiden?

Just nu är min hjärna rörig. Dock är monter bygget helt klart nu och bilder kommer imorrn. Men däremot är jag jätte stressad, jag vet inte vad jag ska göra. För helt plötsligt står det klart för mig att jag är här i drygt två veckor till nu sen är jag hemma på pratik i 4 veckor och sen är jag tillbaka i leksand igen efter det och då har jag 6 veckor kvar i skolan, sen är jag färdigutbildad dekoratör. Och då får jag panik? Vad ska jag göra då? DÅ står jag utan jobb och bostad och ska flytta hem igen. Men alltså det är då det blir rörigt, ska jag flytta hem igen, flytta in i min lägenhet igen och försöka få nåt jobb i väntan på nåt bättre? Eller ska jag flytta till norge, knega på nåt skit jobb och tjäna massa pengar? Eller ska jag försöka söka in på högskolor?Flytta ännu längre hemifrån och göra massa arbetsprover som jag inte alls är laddad för att göra? Söka som inredare och läsa i yttligare två år till och försöka slå mig in på en marknad som är jätte svår att komma in i? Please god give me a sign PS, jag har även en stortånagel som är jätte blå och håller på att låstna, och vad gör man då? ska jag gå runt med ett stor köttsår i väntan på att det kommer en ny? ds

?

Var är han som ska längtar efter mig när jag inte är hemma?
var är han som älskar när jag ler?
var är han som vill trösta mig när jag är ledsen?
var är han som bara älskar att titta på mig?
var är han som vill hålla om mig på nätterna?
var är han som alltid förlåter?
var är han som ska säga att han älskar mig?
var är han som ska bära min kärlek?
Var är han som ser mig när ingen annan gör det?
var är han som jag alltid vill ha nära?
Var är han som får mig att minnas alla drömmar jag glömt?
Var är han som får mig att hoppas och le?
var är han som jag vill säga till att framtiden är vår?

Nu kommer det uppdateringar!

Jag har inte orkat och hunnit skrivit sen jag kom ner, det vart så mycket på en gång så bloggen kom lite sist. Så till alla er som klagat ska jag skärpa mig nu =)Men veckan här nere har gått jätte fort sen lov veckan hemma. Nu börjar det kännas skönt att vara tillbaka igen, det tar ett tag att vänja in sig när man åker fram och tillbaka så här.

Det har hänt en hel del denna vecka, vi har gjort klart våra Mässmonter utskick i illustratior, och det känns jätte skönt att det är över så man kan lägga det åt sidan. Sen har vi jobbat mycket med montern den här veckan eftersom det är redovisning av den nästa vecka. Så då blir det stor redovisning eftersom detta är ett projekt vi har hållt på med ganska länge.

Sen har vi haft en gästlärare/Föreläsare här i veckan med som hette Maliin Stoor, jätte intressant var det, hon kom och höll föredrag om sitt nystartade deko företag som hette Qreate by Maliin Stoor. Gå gärna in på hennes hemsida och kolla det finns massa inspiration i alla olika kategorier. Hemsidan är Qreate.se

Igår var det 50 vs 70 tals fest här på skolan, jag var en hippi, så väl typ Idiotisk ut, men det var en väldans kul kväll, så idag har man svettats som en liten bebis, tack vare alkoholen, men man får väl skylla sig själv : )

Denna helg kommer bli lugn och skön, inte så mycket som händer, vi ska träffas tjej gänget imorrn och se andra chansen, äta mycket fett och sitta i mjukisar, det är vad som är planerat : )
RSS 2.0