Sista veckan!

ja nu är det sista veckan, och det känns lite overkligt. Jag har packat allt, det känns verkligen som att jag ska flytta, men ändå fattar jag det inte? Hur kommer det sig? Dock vet jag att jag oroar mig över mycket, som vanligt, massa fjantiga grejer men även stora grejer. Så idag vart jag tvungen att åka och köpa pepcid. Men det är så typiskt mig att bli stressad på insidan.

Men som sagt sista veckan nu. idag hade vi en föreläsning av en jätte intressant man från SVT som berättade om foto, budskap och ljus. Han var en skön snubbe, med härlig attityd och förmiddagen gick fort.

Egentligen är det faktiskt inte så mycket skol jobb kvar, alla uppgifter är gjorda, och nu är det mest samtal med lärare, utskrifter av arbeten man vill ha kvar och lite sånna grejer.

Men imorrn ska hela klassen åka med gustav wasa båten upp till Mora och äta go mat, och det känns faktiskt som en jätte rolig sista grej att göra tillsammans. Så det ser jag fram emot! Har även beställt kall rök lax till middag, och mumsigare än så blir det inte!

Tänk att jag är färdigutbildad dekoratör om 4 dagar? Det har jag nog faktiskt inte heller fattat. kan ni förstår det? att ett år har gått så här fort?. När jag väl är hemma igen kommer leksand kännas som en dröm och inte alls som om jag bott här!

Har städat hela kvällen, är helt utmattad, och så fort jag stängt av datorn tar det nog cirka 7 sek innan jag somnar.

Kram till er alla : )

Jag är kär!!

Förlåt, nu har jag varit dålig på att uppdatera här igen, men det känns som att så fort jag är ledig från skolan så tar jag aldrig mig tiden att sätta mig här. Men nu är det sista veckan på utbildningen, tankarna är många och jag lovar att det är uppdatering varje dag som gäller!

Men ikväll har jag funnit min kärlek, eller han har funnits i mitt liv ett bra tag nu, men det är ikväll jag har förstått att jag verkligen är kär. Han är så himla härlig, hans blick säger allt och jag bara smälter när han pratar. Har suttit och stirrat på han i flera timmar nu, och ja jag vill inget annat mer än bara kasta mig på han och pussa han, jag vill vara med han.. Jag känner verkligen att han är den rätta för mig.

Nu talar vi ju inte om en riktigt person, . Tyvärr finns han i min hårddisk i en film. suck, Tänk om han kunde finns i verkligheten då skulle jag vara lycklig resten av livet, Dock skulle det bli jobbigt eftersom han är en vampyr, Men nä. han är verkligen mannen i mitt liv just nu!. För er som undrar vad jag ser för knasigt så är det faktiskt en film som heter Twilight, så jag har inte gått och blivit galen, Men han är så fin, och dessutom är han en vampyr som är vegitarian.kan det bli mer rätt för mig ?=)

Ne nu är klockan över 12, och jag ska lägga mig och sova, men först ska jag bara se filmen en gång till : )

Tack till alla er som läser min blogg, det värmer i hjärtat varenda gång ni skriver. och vad roligt tove att du också läser och att jag nu är länkad till din blogg : )

Det dukade bordet...

Som jag nämde tidigare så hade vi en uppgift som var det dukade bordet... Där vi fick skulle göra olika dukningar som ska visas upp nu när det är mycket folk som rör sig på skolan. Många som kommer och ska söka tills nästa år. Så vi fick olika teman. Jag fick svenskt. Så jag valde att duka ett borde med porslin från svenska designers.

Så här blev det 

Skyltning på Carl Ohlsson!

Här är resultatet på skyltningen på Carl Ohlsson.
 
Imorrn kommer mer bilder och uppdateringar från i helgen, bland annat från Falu koppar gruva.

Just ja...

Jag har glömt att berätta en sak, vi såg en annons i leksands bladet där det stod att man fick prov köra ett dubbelmanövrerat segelflygplan. Så dom flyger upp och sen när man är där uppe får man provflyga. Då får man göra det i 40 min för 350 kr. Det skulle vara en så sjukt rolig upplevelse, men jag vet inte om jag har pengarna till det, så jag och börsen ska ta en diskussion imorrn och se om jag kan det. Men jag håller tummarna : )

Ett annart förslag till aktivitet under helgen är att åka till Falu koppar gruva och det kostar bara 150 kr så det skulle också vara jätte roligt, men det känns inte lika coolt att skryta med : )

Vad tycker ni?

Nu ni =)

För alla er som tror att jag är deppressiv och less på livet är det inte så, hade bara en liten svacka igår, men idag är det bättre fast jag bor i ett kaos kollektiv, men men alla dagar kan inte vara solskens dagar, även om jag är en stråle=)

Skyltningen på carl olsson är i alla fall över nu, allt har gått smidigt, men det känns som om tiden går väldigt sakta bara för att man vet att det är så kort tid kvar, Bilder på skyltningen lägger jag upp imorgon efter redovisningen.


Men här kommer i alla fall den individuella skyltningen jag gjorde. Marie var nöjd med den (min lärare) så då är jag också nöjd.=P


Skissenutförandet


Mordbrand...

Jag nämner inga namn, men en smart person i våran korridor satte på plattan på 6:an och gick hemifrån bara för att vara elak mot oss andra!

Orkar inte med det här livet, med omogna människor. Det räcker nu, jag vill till Krokvägen, och det är bums!

Ont som fan : (

Idag har varit första skyltningsdagen på denna långa vecka som den tyvärr känns men jag hoppas den ska gå fort : ) Jag har gjort ett badfönster på carl olsson, det är ganska stora fönster att jobba i som ni sen kommer se när jag lägger upp bilder senare i veckan, så det tar sin lilla tid att jobba där. Men dagen har gått förhållandesvis bra och det är bara lite små detaljer kvar imorrn, en snorkel, solglasögon, dyna till solstolen och lite sånna småsaker som ska till, innan jag kan börja på nästa fönster : )

DOCK, trodde jag att jag var cool ikväll, och jag trodde även att jag var lika smidig som jag var när jag var tio, Ni vet då man klättrade upp och ner i träd, hoppade hopp rep, kröp och gjorde alla konstiga gymnastiska rörelser, Men som sagt så var det över 10 års sedan jag sysslade med såna grejer, MEN idag låg jag allmänt uttråkad på rummet och väntade på att resterande människorna skulle vakna så jag hade några att äta middag med, och då kom jag på den briljanta idén att jag skulle testa om jag fortfarande klarade av att göra en kullerbytta. Jag tog det smarta beslutet att jag skulle göra den i sängen i alla fall (all denna tanke verksamhet sträcker sig inom en tidsperiod på kanske 3 sek) Därför hann jag inte riktigt analysera och tänka över att det faktiskt även stod ett hård och stort sängbord där vid sidan med, Så självklart tar jag lite sats och gör kullerbyttan som går utmärkt innan jag ramla rakt in i sängbordet med buller och brak och får den rakt in i bröstkorgen. Jahopp, endast detta kan hända en Boström. Nu har jag svårt att andas, ligga på rygg, sitta, gå och ja röra mig som en normal människa.  Ringer till min mamma som ger mig dom tröstande orden, ja men om 6 veckor är det där läkt. Tack tack, det känns betryggande att jag Bara behöver ha ont så "kort" tid.

Nu ska jag försöka och somna jätte fort(sittandes), har lovat att jag ska skjutsa jon till tåget som går kl 05:50 Så jag ska upp halv 5 imorgon bitti, Jiiippiii=)

God natt

festligheter och mora : )

I går tog jag tåget till Mora och hälsade på Josse, eller vi träffades upp i Mora. hon skulle shoppa lite och vi såg det som ett bra tillfälle att ses : ) Det var jätte skönt att få träffa någon hemifrån, som fattar vilka alla är som man pratar om. Sen var det kul att bara få träffa henne, det blir allt mer längre tid mellan varje gång, tyvärr!


Sen var vi ut igår, för en gångs skulle var det ingen som kräktes, slog sig, grina eller bråka : ) Det var bara en väldigt trevlig kväll, med i stort sett hela klassen plus några till : )

Den kommande veckan är det som sagt skyltningsvecka, sen har vi en till uppgift som kallas det dukade bordet, veckan efter skyltningsveckan och sen har vi inge mer uppgifter, sista veckan är det bara städning och såna grejer och fester, Så det är verkligen mot slut tampen nu. Känns konstigt

Skyltning och Individuell skyltning!

Idag blir det en kort uppdatering.

Idag och imorgon har vi planering inför skyltningen som är nästa vecka, jag ska vara på en butik som heter Carl olsson, som är en lite snobbigare klädbutik för dom lite äldre. Så jag och Jessica har planerat inför detta idag.


Sen har vi även en uppgift som är en individuell skyltning som skall göras, där man har helt fri händer och göra vad som helst, bara att skyltningen skall skissas upp först och sen ska man göra exakt efter skissen. Jag har valt smycken och händer, har suttit och knåpat ihop skissen ikväll, så imorgon ska jag göra själva skyltningen. Så imorrn kommer jag visa hur resultatet blev : )

Funderingar!

Som alltid så funderar jag vad jag ska göra, och det klassiska frågan "vad ska du bli när du bli stor" är fortfarande inte besvarad. Jag gjorde ett test på en sida och där stod det att jag ska syssla med vård/Hälsa eller juridik/Försäkring.

Så här tyckte testet:

Du är en sån person som andra människor värnar om att ha med när det handlar om grupparbete eller något liknande. Alla vet nämligen att du får saker och ting gjorda i tid och att de blir gjorda på ett korrekt sätt. De vet också att du ställer upp om någon annan har kört fast och att du är glad, trevlig och lätthanterlig i största allmänhet. Det är helt enkelt ordning och reda på dig. Du har ett stort tålamod och tycker inte alls att det är jobbigt att lyssna på andra människors problem i timmar och komma med tips och råd. Satsa gärna på yrken inom vård och hälsa alternativt inom försäkringsbranschen, där dessa egenskaper kommer väl till pass.

Men grejen med mig är att jag har lite svårt för att ta hand om gamla människor och folk som söker för äckliga variga saker, Om jag svimmar varenda gång dom tar blodprov på mig om jag inte får ligga ner så passar jag väl ändå inte för det jobbet?.Men vård och hälsa betyder ju inte bara sjukhus. Men jag vet inte heller om jag är rätt person att jobba med hälsa heller, eftersom, ja, mina matvanor är ju som dom är, helt vridna och har ni någonsin sett mig gå upp och springa kl 7 på morgonen bara för att det är skönt och bra för hälsan? Nej, så då är det struket.

Då kommer vi till Juridik och försäkringar. Juridik för mig betyder advokat, och advokat innebär ca 7 års pluggande och omöjliga tentor, Så bara där utan att vara insatt i ämnet är det bort valt. Sen kommer vi till försäkringar, tror ni seriöst jag tänker sätta mig i skolbänken för att plugga till att lura på stackars tanter via telefonen en försäkring som dom inte ens behöver, bara för att dom inte fattar vad dom köper. Nej, och så är det struket med.

Japp, då var jag från början igen och vet fortfarande ingenting.

Fylla!

Jag kom och tänka på en sak när jag gick och la mig igår! hur petig dom är med att vara full i stockholm. Hemma när jag jobba på Kramm och ofta brukar jag sitta i entrèn och då ser jag ju alla som är fulla och går in. Hemma kan man ramla in på krogen när man är verkligen dyng packad, den enda gången vakten brukar säga nåt är när person i fråga knappt kan gå, och då får man gå och ta en nya luft och sen är man välkommen in. Men nu när jag var ute med Alex i sthlm så tyckte en vakt att alex var lite för full egentligen för att få komma in, och då tyckte inte jag alls det. Visst var han berusad, Men inte alls i dom formerna som vissa är som komma in hemma.

Är det då så att dom i sthlm kan välja och vraka och därför kan dom välja bort folk som är för fulla? Medans hemma så är vi glada att det kommer folk o att det är sällan fullsat och därför väljer man att ta in alla för att tjäna pengar?


En skylt som används i Sri lanka där många fulla personer passerar : )

Stockholm över valborg : )

I onsdag åkte jag till sthlm, fast jag hade feber och var förkyld så bestämde jag mig för att vara en viking och åka ändå=)

På torsdag följde jag med alex till en av hans kompisar Niklas, det var en jätte trevlig kväll, och det var kul att för en gångs skull få träffa på trevliga stockholmare, så det gjorde ni bra grabbar : ) Annars har jag hunnit med en hel del, lyckats blivit utskälld av en kille som jobbade i kuren på tunnelbanan, nästan blivit ner sprungen av en polis, trott att det var en terrorist på tåget, köpt EN banan för 15 kr,Irrat bort mig och gått fel 3 ggr osv!

Allt som allt har helgen varit super bra förutom att jag varit sjuk, Så nu är jag tillbaka i Leksand och har nu 4 veckor kvar här nere, det är verkligen jätte kort tid.RSS 2.0