Fet eller smal?

Ne jag är inte fet, men jag är inte smal heller! Jag funderar just nu starkt på att göra en annan blogg, en tjockis blir smal blogg. Där jag skulle börja skriva upp varje dag vad jag äter, hur mycket jag väger och bilder. För skulle jag starta en sån och människor började följa den, Då skulle jag inte komma undan! Nu räknas mina gå ner försök inte ens som det. det är typ snarare 10 minuters tankar på att jag borde gå ner, och sen beställer jag en pizza!

Vad tror ni? Är det någon som är på? Någon fler som vill vara med i bloggen?
Inför utlandsresan i augusti nästa år, ska jag ha gått ner 8KG om jag så ska fettsuga mig!

En underbar helg i stockholm!

Jag och min mor åkte ner till stockholm och spenderade en helg där! Vi försökte febrilt att få med bröderna boström också, men ja det gick som det gick. Men Men vi hade en jätte trevlig helg med många skratt.Härlig lunch med vin
frågade efter ett glas vatten och fick detta...


Mössprovning


En flyktingförläggning eller bara mcdonalds?Chinatown!


Saker att vara rädd för!

* Hattifnattarna: små fingersvampar fulla med elektricitet. Och dom är typ tusen stycken. Man har inte en chans

Elektricitet över huvud taget

Clowner som alltid gör löjliga miner bakom ryggen på en och sen låtsas slå en i huvudet med en tokstor träklubba.

* Karlsson på taket - Vem är inte rädd för någon som ska spela 10 år, men ser ut som en liten gubbe, har för små kläder, är flintis, har en propeller på ryggen och är i stort sett ständigt elak.

* Aftonbladets löpsedlar- varje dag står det bara om någon som är ung, söt, frisk och glad person som har blivit mördad. Vad vill dom, att vi bara ska stanna inne?

*Tjejen i apoliva reklamen, Hur tänkte dom?

Ibland önskar jag...

Ibland önskar jag att jag vore en sån som dagarna jag är ledig, Ställde klockan på 9, för då har man ju egentligen fått sova ut, tycker man!.. Att jag med glädje hoppade upp ur sängen för att städa, diska, tvätta, baka, laga mat, träna, duscha, söka jobb osv.

Jag önskar att jag vore en sån som alltid bäddade sängen för min egen skull, och inte bara då det kommer någon för att hålla skenet uppe av att min lägenhet faktistk ÄR som en kopia ur ikea katalogen.

Jag önskar att jag vore en sån som dammsög upp dammråttorna, som är väldigt många och har gått och blivit väldigt stora, nästan så man kan se att dom snart håller på att utveckla både öron och läskiga stora röda ögon som bara kommer stirra på en varenda gång man går förbi dom.

Jag önskar jag vore en sån som alltid hade nya dammsugarpåsar hemma, och som rensade dammsugaren lite då och då så det slapp skrika IIIIIIIIIII när man försökte dammsuga upp något!

Jag önskar att jag vore en sån som lagade mat en vecka framöver, så att jag varje dag bara kunde ta ut något ut frysen, som ser så där fräscht och gott ut och som man längtar till varje gång man kom hem. Istället beter jag mig som en grottmänniska, jag går ner på affärn köper nån felixmatlåda, kastar in den i micron och som om det inte vore nog, kan jag heller inte sätta mig vid köksbordet. Utan jag tar maten med mig slänger mig i soffan och äter halvliggandes, vilket blir till att jag alltid sölar på mig själv.

Jag önskar att jag inte vore en sån som retade upp mig på trafikanter. Bara för att bilen som mötte mig sist inte kunde stänga av hel ljuset behöver jag ju inte straffa bilen som kommer efter med att blända honom.


En händelse på jobbet!

En vanlig arbetsdag på jobbet!

Jag: Det blir tio kronor.

gäst: 10 Kr, för vadå?

Jag: Aftonbladet så klart!

Gäst: Va? Kostar tidinigen?

Jag: Ja

Gäst: Hmm konstigt?

Jag: jaså? vadårå?

Gäst: Kollar allmänt konstigt på mig

Jag: Det fungerar ungefär som på Ica (sägs på ett skämtsamt sätt)

Gäst? Ica, nä nu fattar jag inget

Jag: Ja alltså om du går på Ica får du väl inte bara ta en tidning för att du har köpt mjölk av dom.

Gäst: Nä men det är ju väl inte samma sak

Jag: jo, det tycker jag

Gäst: Gästen stirrar väldigt konstigt på mig

Jag: Ler så där hotell vänligt som det är sagt att vi ska göra

Gäst. Jaha då vet jag, då ska jag inte ha någon

Gästen ställer tillbaka tidningen, kollar fortfarande konstigt på mig som om att jag kommer från en annan planet och går.

RSS 2.0