En allmänt slö söndag!

Har faktiskt varit duktig idag och gjort den första läxan vi haft, att lära oss skriva ettor, nollor och fyrkanter! Dock vart jag jätte irriterad på mig själv för att jag inte klara av det! Men man kan ju inte vara världsbäst på allt från dag ett! men väldigt irriterande ändå!

Efter en jobbig timme åkte vi och köpte en film, det vart the trumans show, gillar den filmen fast det är jim carry som är huvudskådespelare, men för en gångs skulle med en lugn skådespelarinsats från hans sida!

Nu ligger jag här, hmm klockan är 23:26 och kan inte sova pga av att jag var så smart och sov mitt på dagen!

Lägger upp lite bilder på dom jag bor med! dock ingen bra på chris för han fick för sig att han inte ville vara med!

åh just det höll precis på att glömma en sak, jo Mami, vi har verktygslådorna för vi har typ hammar, tång, häftpistol, mattkniv och lite sånna saker i den som vi måste ha med oss på skyltningarna ut i butikerna! Jag längtar jätte jätte mycket efter den första skyltningen som vi har vecka 38, väldigt snart faktiskt!!

  
Chris                          sandra                               Elin                         Jag

   

Dock saknas Claudia och anna men dom är nästan aldrig hemma!

En vecka i leksand!

Nu har jag varit  här i en vecka och en dag! Allt känns fortfarande jätte bra! Men har faktiskt hemlängtan med! Det är svårt att vänja sig vid att inte bara kunna springa tvärs över gården och träffa dom man vill!

Tack gode gud för att jag slapp spy, alla mår bra nu så faran är över!=)
I fredags satt vi och drack vin ett gäng och spelade kort! Det var jag, chris,john, magnus, sandra och elin! Sen gick vi ner till nåt ställe som kallades skutan, det är exakt samma som skeppet hemma, bara att skillnade var att det här var lite finare inrett och inte lika skruttigt! Det var en riktigt trevlig kväll med mycket skratt!

Sen i lördags vart det film kväll, 3 filmer på en kväll, vi var lite små less i slutet, så jag gav upp där runt 12 för då höll jag på att somna på plats!!
Sen har det faktiskt inte hänt så mycket här!! har inte kunnat uppdaterat på länge, pga av bloggsidan har varit under nån uppdatering!

Hare så bra alla nu ska jag göra min läxa och rita ettor och nollor, svin svårt faktistk!!

kraaaaam!!
Lite bilder sen fredag kväll!

Magnus                       Jag , john och sandra i sing star duell=)
    

lite bilder från klassrummet och våra fina verktygslådor=)
   

Kräks!!!!!!!

Jahapp, då vare dags!. Igår spydde Chris och idag var det sandras tur! Fy fan säger jag bara! och det värsta är att jag vet att jag kommer åka dit jag med! JAG HATAR ATT SPY! och det värsta är att det är bara gå och vänta på att det blir min tur att kräkas, eftersom vi bor så nära inpå varann, finns det ingen chans att undvika att bli smittad! Så nu vet ni vad jag kommer spendera min helg görandes!!Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

lite midsommarbilder mitt uppe i allt!=)

Midsommar 2008, en väldigt rolig afton=)
    
 

Brandövningar=)

Idag har vi haft en brandövningsdag, kom 3 brandmän från leksands brandstation och höll lite utbildning med oss, vart lite besviken att det inte var nå unga hunkar, men det var jätte trevliga ändå! Mooor, du hade tyckt att han som höll i allt, Öh.. mats tror jag han hette, att han var jätte fin=)

Vi har släckt dockor och sprutat med brandsläckare, inget nytt direkt, men ändå lika roligt!=)

Sen idag ska vi äntligen börja med kursen och textningen, ska bli super kul, längtar=)

Har träffat massa nytt roligt folk och dom flesta i klassen är bra, har inte hunnit träffa alla än, men dom jag pratat med verkar helt okey=)

Håller på att lägga upp lite bilder från sommaren 2008 med tjejerna=) har inget med detta inlägget att göra men vill ha dom här=) Marie ska skicka resten sen så då kommer det fler!

Ha det bra!

Ciao=)

Badning och pinnbrö ätning pågår

 
En kväll på hamnkrogen, jag marie, erik och Mariette
    

Om ni vill skicka post=)

Om nå vill skicka nåt fint till mig eller bara ett brev med ett hej på, så är min nya adress i alla fall=)

Leksands folkhögskola
Frida Boström, Dekoratör
box 281 79326 Leksand

och mitt hem telefon nr är: 0247-64863
Hör gärna av er!.
Vet att jag har varit dålig på att ringa till alla och säga hur allt är men har haft sjukt mycket för mig, med ny miljö, människor, ja allt!

Men jag ska bättra mig!

Kraaaaaaaaaaaaaam

Ögonshopping!

Idag har jag sandra, annika och elin åkt iväg och varit på lite outlet butiker och kollat läget, hittade ochså världens gulligaste hjul på vägen dit=) Har inte hänt så mycket annat roligt idag, börjar skolan idag kl 14:00 lite sent, jaa!
och sen har jag varit i matsalen och ätit nå konstig lunch, vette fan vad det var faktiskt,  så jag åt mest bara majs och keso=) hoppas det blir bättre till middag.

Nu ska jag göra nåt annat, är glad att skola börjar både jag och sandra är hyffsad uttråkad av att bara sitta på rummet, finns liksom inte så mycket annat att göra här mer än umgås med folk!

Men jag måste bara tillägga det, det kryllar av skumma människor, som jag inte rikigt vet om jag ska bli rädd för eller skratta åt!

kram till alla där hemma!!


receptionen på skolan



gymmet och bastun
  l

Huset som typ tvättstugan ligger i=)


Rundvandring nånstans, vette fan vad det hette där=)
   

Geting jävel!!!

Jag gick in i köket bara för att fixa och dona lite, och tror ni inte att en geting får för sig att sätta sig på min hand och sticka mig, så nu är min hand jätte svullen=/, har hållt den under vattnet men det hälper inte, det blir bara mer och mer ändå!!. buuuhhuu..

Har cyklat runt lite i stan idag för att kolla läget, och vart bara tvungen att foto ungomdsmottagningens hus, haha. Lägger upp bilden, så kommer ni förstå att jag bor i en by=)

Nu ska jag laga middag med några av tjejerna från min korridor, det blir köttfärsås med spagetti och mycke ketchup=)

Lägger även upp nya, och lite mer städade bilder på rummet!! Jag har fått varit in i de andras rum, och jag har faktiskt störst rum, jippi=)Har även fotat lite bilder på utsikten, men det vart inge bra!! men men..

Sjön och badplatsen
 

Undomsmottagningen


Så här ser typ alla hus ut här
 

Min getingstuckna hand


Rummet
    


vägen till Bullerbyn!

Idag gick flyttlasset. Jag, min mor, olsson, patrik och rosie åkte ner med alla tre miljarder grejer=) Själv bilresan gick bra förutom lite fel körningar här och där, trots att vi hade patrik(en talande gps, vi kallar han patrik). Men olsson skyllde på lite små vägombyggnader osv=) Men kom ihåg att patrik alltid tar den närmaste vägen=) Trots att jag är världens sämsta bil åkare gick det ganska bra ändå, dom sista milen vart jag sugen på att springa i ett snöre efter bilen, pga den energi och icke lusten att åka bil jag hade.

När vi väl kommer ner är det super fint, det ligger alldels brevid vattnet super fint (ska fota bilder imorrn så får ni se utsikten) det känns som om man bor i astrid lindgrens bullerbyn eller nåt. Min mor och olsson hjälpte mig upp med allt och fort som attan stog allt på plats, konstigt nog så vart det inte så mycke saker ändå när allt stod där det skulle!

Nu ligger jag i sängen som fortfarande är obäddad, orkar inte fixa det just nu! Ska masa mig upp och göra det sen. Ligger här och fattar faktiskt inte rikigt att jag är här! Sitter ett gäng med människor utanför, och hade jag haft maries sociala förmåga hade jag gått ut till dom och presenterat mig, men just nu har jag faktistk inte ens lust med det,ligger ganska skönt här kan jag lova!

Ne nu ska jag göra det sista här i rummet, och lägga upp lite bilder så ni får se hur rummet ser ut i alla fall, så skriver jag lite mer imorrn när jag utforskat stället lite mer + att imorrn kommer alla mina rumskamrater också, kommer nog inte kännas lika tomt då!

Tack för all hjälp med flytten, och jag saknar dig lika mycket Mor!

tjo hej så länge.

Lite bilder från, färden, fika rasten, middag och på några söta hus som jag fotade i all hast när jag åkte förbi dom på väg hit=)

   
  

Ledsamt att lämna alla på jobbet=/

Idag var sista dagen på jobbet, skit jobbigt att måsta sluta på ett ställe där man verkligen verkligen trivs med alla man jobbar med. Alla är så underbara och snälla på jobbet! Känns tungt!

Men jag ska ju få göra nåt som ska bli roligt, förhoppningsvis i alla fall=)
Ursch, kände ni hon som börja få paniken inombords,aaaaaaaaaaaah! typ 12 timmar kvar tills jag och audin åker! Vill varken lämna jobbet, familjen, vännerna eller lägenheten, men jaaaaaaaaag är vågad=)

Måste bara nämna två av mina sötaste arbetskamrater som var så gulliga och gav mig en blomma innan jag sluta, känns inte som om jag är värd all den tanke dom har lagt ner med allt!
Men det känns jätte kul att bli saknad, hur konstigt nu det låter!
Stort tack till Camilla och sandra! Kommer sakna er minst lika mycket ska ni veta
Massa kramar till er!

Ska lägga upp bilder på blomma och det uuuuuuuuuuuuuur gulliga kortet jag fick!

Nu ska jag gå ut och sätta mig i garaget och rensa, suck! Kanske tar med mig en dunk vin så blir det roligare=)

Den jätte fina blomman, som tillåmed jag inte kommer kunna ta dö på=)


Sötaste kortet!!!


Kräftfest med tjejerna=)

Det var en härlig middag med, alldeles för mycket sång, tro alla både var allmänt hes och döva dan efter, men kul vare=)


Bästa tjejerna, marie och mariette=)


Jag och madde, görandes något.


Kommer sakna er som tusen!! Men jag är snart hemma igen=)
Då blir det mera Pippakaka, och sing star.

Puss på er!

flyttning på gång!!

Nu är allt på gång, flyttning av saker hit och dit! tyvärr har jag själv legat lite på latsidan, när jag väl kommit hem från jobbet .så min stackars mor har fått slitit, så nu skämms jag lite, men ibland behöver man helt enkelt en hjälpande hand!

Ett STORT tack till

Lisa, Hans, marcus och göran

Ni är guld värda=)

Jag och min kära mor i kaoset=)



Efter att stormen drog in=)



SNART klar=).

RSS 2.0