vad hände?

jag fattar inte vad som hänt? just nu går bara tankarna runt runt runt runt runt, vet inget, fattar inte rikigt än tror jag!
Vet inte riktigt hur jag ska reagera ens, gråta? skrika? vara tyst? prata?springa? slå? just nu är jag bara helt tom, med tårar längst kinderna, vet inte riktigt hur jag ska kunna jobba ikväll. men jag tror det är lugnt bara jag kommer dit så får jag annat att tänka på! tror jag ska ta på mig alla pass som går den här veckan och nästa. då kommer jag inte hinna fundera så mycket. jag vet redan vad jag vill. det är inte längre upp till mig att bestämma och jag tror det är det jag mår dåligt över med, jag tycker inte om att gå och vänta och se vad som händer. jag vill veta nu så jag kan må dåligt för att sen kunna gå åt andra hållet och börja må bättre. just nu är jag bara nåstans mitt emellan och vet inget????

Äntligen ska bordet bli klart!

Idag ska ja åka ner och hämta glas skivan på öbacka glas så att bordet äntligen ska bli klart. Tapeten har lossnat lite på bordet med jag tänkte att jag limmar det sista precis innan jag lägger på glas skivan så blir det tygnd på med så sitter det nog sen! Nu ska ja bara komma¨på hur jag ska få glas skivan att sitta kvar på bordet måste höra med dom om dom kanske har nå smarta pluttar eller nåt som man kan sätta fast med!

Lägger ut en bild sen så får ni se hur det blev

morrs morrs

RSS 2.0