Skyltar, why we buy o rapportinlämning

Idag hade vi inlämning av 3 skyltar som skulle vara skrivna i 3 olika stilar fast med samma layout till ett företag man hade tänkt sig med en viss profil, och sen skulle man redovisa och visa alla skyltar och säga varför man valt just den man valde.


Ni kanske inte ser så jätte stor skillnad eftersom ni inte kan stil dragen, men tro mig det är skillnad, och jag är även upptäckt hur dåligt jag har blivit på att texta, måste skärpa till mig och börja skriva igen!

Sen hade vi rapportinlämning efter praktikperioden och det är jätte skönt att den är klar, hela 16 sidor blev den, Bah

Sen har vi börjat att jobba med frågor kring boken vi har läst, sen är det ett diskussions seminarium nästan vecka då det ska redovisas. Så nu kan man lämna lite grann bakom sig : )


Sen har jag varit ute på promenad idag vid siljan, jag och jon tog en härlig kvällspromenad. Det är så sjukt med lågvatten just nu så man kan gå väldigt långt ut. Dock gick vi runt i gegga mojja, men det var det värt : )

Det kanske inte syns så bra på bilderna att det är lågvatten men om man kollar på den översta bilden kan man se vart strandlinjen går : )

Bästa vädret i Sverige

Vi har haft hur bra väder som helst det har varit över 20 grader här i solen. Kollade på vädret och det verkade nästan som om vi hade varmast, tyvärr har man inte kunnat varit ute och solat pga av vissa saker. Men det känns så himla konstigt, för jag är inte van att redan i april är det så varmt att man ligger i bikini ute och sol. Plus att all snö är borta. det brukar alltid finnas kvar lite här och där.

Just nu känns mina dagar jätte jobbiga. Känns som det är sånt pyssel för att få ihop dagar, just bara pga av pencellinet jag äter. Jag äter just nu två sorter. Både sorterna skall tas 2 ggr dagligen. Men den enda sorten måste tas i samband med fil för att det ska neautraliseras i magen igen, och den andra sorten får inte tas i samband med fil eller yoghurt för då funkar inte det så bra. Får inte tas med fil 3 timmar före eller 3 timmar efter. Förstår ni då vilket pyssel det blir för att få i sig båda sortena under en dag?
Har i alla fall plockat lite blommor med : ) Både per i backen och vit sippor, fint ska det va : )

Fint väder!

Idag har det varit underbart väder här nere, och vad jag såg på vädret ikväll så har ni det lika härligt hemma : ) Skoldagen har varit lugn och kort och sen har vi varit ute och legat på gräset myst i solen och läst en bok.

utsikten från gräsfilten =)


Sen är min tavla klar, och jag har provisoriskt  hängt upp den på väggen i rummet på nålar bara för att annars kommer jag kliva på den i rummet eller nåt. Dock är den fotad i dåligt ljus, men så här vart den i alla fall : )

bla bla bla

Idag har det inte hänt så mycket faktiskt, det har varit praktikredovisningar hela dagen och sen har jag lagat middag, försökt måla klart min tavla som jag håller på att göra, ska bara köpa lite silver färg imorrn så ska jag göra klart det sista, sen kan ni få se den : )

Har varit över och umgåtts med tjejerna i andra korridoren och önskat Aasa lycka till som flyger till London imorrn för att gå på en intervju för en skola där!

Och imorrn fortsätter praktikredovisningar och sen blir det nog lite vin drickande på kvällen : ) var så länge sedan nu : )

Men tyvärr fanns det inte så mycket roligt att uppdatera om, men men, så är det ibland, allting kan ju inte vara så där super kul hela tiden : )

Vad hände?!

Heeregud! Nu är jag tillbaka till leksand, och mitt rum, det är helt hopplöst, nog för att jag brukar ha stökigt men nu är det värsta gånga. Det känns som nån har krasch landat i mitt rum och glömt kommit och städat upp efter vraket.

Jag är som sagt i alla fall tillbaka i leksand, och ja, det känns som vanligt, allt bara fortsätter där vi slutade. Det är jätte roligt att träffa alla igen. Imorrn har vi muntlig praktik redovisning in för alla, men det ska nog gå bra, fast att jag hatar alla gånger då det ska redovisas så där men men

Har inte hunnit gjort så mycket idag, gått i skolan och framför allt sovit. Är så himla slut, så jag har sovit som ett litet barn idag mellan 14- 17 =)

Nu ska jag ta och slänga på en film som jag har lånat. och inte städa för jag tror om jag väntar tillräckligt länge är det någon annan som gör det (önsketänkande). Närå men jag ska ta hand om det.............. nån dag : )
Borde egentligen skämmas för att jag lägger ut det här, men ni som känner mig vet hur fort det blir så här när en visst frida har stormat in : )


Hur fort allt växer.

Jag har legat och varit sjuk, ganska precis en vecka nu! Är på benen igen, men jag har verkligen varit sängliggande med feber, hosta, matthet, ont i lederna, snor, ja men allt som till hör dessa idiot förkylningar.

Då börjar jag tänka på hur fort allt gror igen på en. Hur fort allt verkligen börja växa och bli utom kontroll. Håret på kroppen, på benen, under armarna, ögonbrynen ja allt, växer igen sjukt fort egentligen. Man måste alltid gå igenom en stor sanering så fort man varit sjuk som ett straff på nåt sett. Eftersom allt slutar funka på en när man blir förkyld borde ju håret sluta växa med eller det vore ju i alla fall ett önsketänkande : )

Nu är det jobb i 4 dagar på kramm, jobbar till kl 15 på söndag, sen åker jag tillbaka igen till leksand så fort jag slutat : )


Glad Påsk alla!!

Jag önskar er verkligen en glad påsk och en härlig helg med allt ni önskar er med mat, ledighet och godis : )

Jag kommer inte uppdatera här nå mer för ens tisdag nästa vecka, dels för att jag är jätte sjuk fortfarande och dels för att jag ska jobba i helgen...

Men Här kommer påsk kramar från mig : )


Det som göms i snö

Kommer upp i tö. Det är verkligen sanningens ord om man går runt och tittar ute nu. Nu tinar det ena äckliga efter den andra upp, det är alltid från ciggarettpaket till cyklar. Folk kastar allt möjligt på backen och då försvinner det för en stund. Och samma diskussion är det varje vår när hundägarna får käftsmällar för allt bajs som tinar fram, och jo visst, det är verkligen äckligt när man måste väja mellan bajskorvarna som ligger på backen, MEN...

Idag satt jag och lyssnade på radion på ett program på P3 som heter efter 3, och där intervjuade hon Hasse Larsson arbetsledare på svenskmarkservice i Härnösand. Då berättade han om hur mycket dom har att ta reda på och hur arg och less han var på folk som måste kasta allt på backen, Men han berättade även en intressant sak som gjorde mig intresserad. Det var att när den första snön kommer så plockar man inte 150-200 soptunnor för omlackering och lagning. Men då är man ju inte så smart egentligen, om man vet att varje vinter kastas det bara mer och mer skräp ute, och det är väl inte heller så konstigt att folk kastar saker utomhus när man plockar in alla soptunnor där man ska kasta allt skärp. och eftersom människa än lat av naturen så kastar man ju automatiskt skiten på backen.

Visst är det tråkigt att folk inte kan lägga skiten i fickan och kasta det när man kommer hem, och alla borde vi bättre oss på det, Men jag tycker inte heller att det är så smart att komunen att ta beslutet att plocka in dom flesta soptunnorna på vinter, för då får man faktiskt lite grann skylla sig själv med. Så skärpning båda parter.


Annonser

Jag är en sån som gärna sitter på blocket eller tradera och spanar in saker som är till salu. Av någon konstig anledning gör jag det. Speciellt blocket, där måste jag alltid kolla i jämna mellanrum vilka nya hus eller lägenheter som är till salu i stan, inte för att jag ska köpa någon ny eller sälja min, jag bara gillar rent allmänt att hålla koll!

Men nu när jag verkligen börjat kolla så har jag uppmärksammat en sak, som jag tycker är ett väldigt konstigt beteende och sätt att sälja nåt. Tex kan det stå så här: "Matsalsbord säljes p g a flytt"... Men varför måste man skriva pga av flytt? det spelar väl ingen roll om det är för att jag ska flytta som jag säljer bordet. Det är ju inte fler som kommer köpa bordet just för att man ska flytta. Utan är man intresserad av matsalbordet så kommer man nog köpa det i alla fall oberoende av Varför det säljs. Så snälla sluta lägg ut meningslös fakta om saker ni säljer!

Sen finns det en sak som är ännu värre. Det är när folk säljer lägenheter, hur dom fotar bilderna dom lägger upp.
Ta en titt på denna annons innan ni läser vidare.
http://www.blocket.se/vi/20907998.htm?ca=4_s

Man kan ju verkligen fundera över vad det är hon egentligen säljer? Man skulle ju kunna tro att det är hennes lampor och tavlor hon försöker sälja och inte lägenheten, för den får man inte se! Man får inte någon som helst uppfattning om hur längeheten ser ut eller är uppbyggd. Utan man får istället bara se 5 kort över olika tavlor som hon säkert är jätte stölt över.

Så om ni försöker sälja nåt, försök att ta bort onödigt fakta och fota framförallt det som ska säljas, det är som relevant för annonsen. Så kommer det bli betydligt lättare att få sakerna sålda.

Jag släpper er fri!

Just nu håller jag på att läsa en bok som är väldigt bra för mig, den handlar om insikt och förståelse.

Det finns så många i min tillvaro som jag retar mig på, vissa mer eller mindre, andra för mindre eller störra saker. Folk som är för fega, som inte vågar stå upp för sig själva. Människor som stannar kvar och lever i förhållanden dom inte vill för att det är "lättast så", Människor som inte vågar säga vad dom tycker och tänker, Människor som är bittra, otacksamma, och besvikna över livet men låter ändå vardagen fortsätta utan att dom själva inser att det är dom som måste förändra sitt eget liv.

Men från och med idag har jag bestämt mig, jag släpper er fri,jag förlåter er för allt och jag önskar er alla lycka i livet och i framtiden. Ni kommer inte längre kunna belasta mig, irritera mig eller bygga bo i mitt huve för det är ingen av er som kommer betala hyra.


 


RSS 2.0